Showroom

Geachte klant,
Vanwege de uitzonderlijke drukte
werken Wij momenteel enkel op Afspraak.

Gelieve tijdig Uw tijd en Specialist te reserveren
046-4288777
Business Park Stein 145 6181 MA Elsloo (LB)

Bekijk het ‘in het echt’ graag op afspraak,

Op onze website vindt u een globaal overzicht van de producten en merken die wij voeren. Maar ons volledig assortiment laten we u het beste zien in onze showroom. Niet alleen omdat de merken die we voeren elk jaar weer mooie nieuwe producten uitbrengen, maar vooral omdat je niet alles kunt beoordelen op een scherm. In Elsloo laten we je graag de kwaliteit en het reliëf van een natuursteen of de glans van die ene specifieke tegel zien.

Advies

Met een onze kleine groep van 10 vakbewame medewerkers hebben we veel kennis en ervaring in huis. We leveren producten waar we achter staan, van vele kwalitatief hoogwaardige merken. Door deze kennis en ons ruime aanbod kunnen we u een eerlijk advies geven en al in een vroeg stadium meedenken over de uitvoering van een project. Van de initiële (ruw)bouw of verbouw tot de afwerking van uw keuken of badkamer.

Geachte klant,

Het uitzoeken van een nieuwe aanbouw, tegelvloer of badkamer doe je niet elke dag, en kunt daarom best wat hulp gebruiken.
onze specialiste nemen dan ook uitgebreid de tijd, jouw hierin te begeleiden en jouw de juiste vragen te stellen, om tot het beste resultaat te komen.
Maak daarom een afspraak,  dan helpen  wij je verder.
Graag tot ziens!

mail of bel, 046-4288777