Systeemvloeren

Systeemvloeren
Systeemvloeren vinden een brede toepassing in woning en utiliteitsbouw. Systeemvloeren kenmerken zich door grote flexibiliteit op het gebied van maatvoering en belasting. Daarnaast zijn systeemvloeren zeer snel te plaatsen.
In de diverse NEN normen zijn de eisen waaraan een systeemvloer moet voldoen vastgelegd. Zowel voor de woningscheidende vloer als de niet woningscheidende vloer gelden eisen voor: geluidsisolatie, thermische isolatie, brandveiligheid, vloerbelasting, bouwfysische eisen en constructieve eisen.Om op de bouwtijd, bekisting en het grote eigengewicht te besparen van de in het werk gestorte gewapende vloeren, zijn elementenvloeren ontwikkeld.
Diverse systemen zijn ontwikkeld:

  • Combinatievloer: Betonnen balken met vulelementen
  • Plaatvloer: Kanaalplaatvloer, Breedplaatvloer, Gasbetonvloerplaat

Combinatievloer

Breedplaatvloer

Kanaalplaatvloer

Het gehele traject vanaf offreren, uittekenen / inmeten, construeren, leveren en plaatsen wordt voor u door ons verzorgd.
De plaatvloeren en de ribbenvloeren kunnen wij voor u plaatsen op de oplegmuren / het oplegstaal. G. Wijnands Bouwmaterialen b.v. beschikt over een eigen montage team en een kraan. Op basis van uw gegevens kunnen wij u een vierkante meter prijs aanbieden inclusief de montage. U hoeft slechts met 1 persoon aanwezig te zijn om te assisteren.

Plaatsen systeemvloer

PlaatsingVloer

Met ons gespecialiseerd team voor Systeemvloeren nemen wij u bijna het hele proces uit handen. Wij maken voor u legtekeningen, we berekenen de bewapening en helpen u zelfs op de bouwplaats met de maatvoering.
Na uw controle zullen wij met onze grote autokraan of mobiele kraan, na een zeer korte levertijd, de voor u op maat gemaakte vloer met een eigen montage team plaatsen.