Keramische vloertegels

Keramische vloertegels

Tegels
Voor zowel wand- als vloertegels bent u bij G.Wijnands Bouwmaterialen aan het juiste adres. Op deze pagina informeren wij u over ons tegel assortiment.
De schoonheid van tegels kan men echter moeilijk beschrijven; men moet deze gewoon zien. In onze Tegel & Natuursteen showroom tonen wij u een groot aantal tegels. Graag ontvangen wij u in onze showroom.

Vloertegels
Het spreekt voor zich dat ons vloertegelassortiment even uitgebreid wordt aangeboden. Vloertegels welke perfect bij uw wandcombinatie passen of de nieuwe tegelvloer in hal, toilet, keuken en woonkamer.
Ons assortiment bestaat net als bij wandtegels uit een unieke formatie welke prijsgunstig is samengesteld. Vloertegels van deze tijd hebben een langere levensduur en zijn bijna onderhoudsvrij. Dit geld vooral voor het door- en -door gebakken producten Deze vol keramische tegels zijn vorst en vormvast , zeker kras en slijtsbestendiger dan de geglazuurde alternatieven.
Op dit moment hebben wij zelfs vloertegels welke beter van kwaliteit en meer slijtvast zijn dan de hardste graniet in uiteenlopende dessins zoals leisteen, marmer, graniet en hardsteen.

Een groot deel kan zelfs uit voorraad geleverd worden, wat betekent dat u binnen 2 werkdagen over uw nieuwe vloer kunt beschikken. Over het onderhoud kunnen we kort zijn,… alleen onderhouden met water, en periodiek en scheutje zeepvrije reiniger, welke ook bij ons verkrijgbaar. Kortom ons tegelassortiment is te uitgebreid om hier alles te beschrijven u moet echt zelf komen kijken.! Wij verheugen ons op uw komst.

Wandtegels
Bij ons vindt u beslist wat u zoekt! Wij bieden u de mogelijkheid om met een bijzondere prijsstelling een hoge sfeer te creëren.

Wij streven ernaar om u te laten verbazen wat met een kleine investering al mogelijk is. U bent op uw oude tegels uitgekeken en u vraagt zich af wat er mogelijk is zonder dat de kosten uit de hand lopen? Tegels met een luxe uitstraling, mooie sier listello’s of strippen, bijpassende vloertegels, zelfs grootformaat tegels vindt u in ons betaalbare
segment Consumenten, welke nét dat beetje meer wensen met een uitstraling van luxe en perfectie, slagen vanzelfsprekend in onze showroom.

Ook tegels welke niet van echte Natuursteen te onderscheiden zijn. Laat u in alle gevallen verrassen met een onweerstaanbaar aanbod. Wel meer dan 500 soorten wandtegels zijn in onze showroom te bezichtigen. Dat is dan nog maar een klein gedeelte van het totale assortiment dat leverbaar is.